Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ξεκίνησε προετοιμασία το αντρικό (video)

Ο Πήγασος Α.Ο Θυρέας ξεκίνησε την Δευτέρα 29/8 την προετοιμασια του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με στόχο τη γρήγορη παραμονή στην Α1 Εσκακ. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς ενώ στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν και φιλικά παιχνίδια. Το παρών στις προπονήσεις δίνει και ο αρχηγός του Αρκαδικού Γιώργος Κοψαύτης αφού η ομάδα της Τρίπολης δεν έχει ξεκινήσει ακόμα προετοιμασία.

Ευχόμαστε σε όλους τους παίκτες υγεία και καλή μπασκετική χρονιά.




Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Το Δ.Σ του Πήγασου Α.Ο Θυρέας συγχαίρει θερμά για τους κόπους τους όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφεραν να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Πολλοί αθλητές μας κατάφεραν άλλη μια χρονιά να περάσουν σε Πανεπιστήμια αποδεικνύοντας πως αθλητισμός και διάβασμα μπορούν να συνδυαστούν όταν υπάρχει όρεξη...

Η επιτυχία αυτή σημαίνει πολλά σημαίνει και τίποτα. Η διάρκεια είναι αυτή, που μετράει και η συνέπεια.

Για όσους δεν τα κατάφεραν,δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Πολλοί άλλωστε μπορεί να πάνε καλύτερα στην ζωή τους από όσους τα κατάφεραν.


Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Ξεκινάει η προετοιμασία για το γυναικειο του Πήγασου

Ξεκινάει την Δευτέρα 22/8 στις 19.00 ,η προετοιμασία της ομάδα μπάσκετ γυναικών του Πήγασου για την νέα αγωνιστική σεζόν 2016-17.


Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Καλό Παράδεισο Γιώργο

Η οικογένεια του Πήγασου, εκφράζει την θλίψη της, για τον χαμό του Γιώργου Μπάρλα και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.