Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Αφιέρωμα στην αντρική ομάδα (Video)

Παρακολουθήστε το μίνι αφιέρωμα στην ομάδα μας η οποία τερμάτισε στην 5η θέση (14-8) του πρωταθλήματος για την φετινή περίοδο 2017-18, πραγματοποιώντας έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο με ρεκόρ 9-2.


Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Φιλικό αγώνα έδωσε η ακαδημία μας (Photos-Video)

Στο Σκαφιδάκι βρέθηκαν οι ακαδημίες μας για φιλικούς αγώνες με την τοπική ομάδα. Η απόδοση και των δύο ομάδων ήταν καλή και τα παιδιά χάρηκαν την συμμετοχή τους. Τέλος να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κ. Γαλάνη Γιάννη για την άψογη φιλοξενία.




Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Χρυσό μετάλλιο για Μαντίκο στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες

Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με τον Προμηθέα, ο Δημήτρης Μαντίκος κατέκτησε με το σχολείο του την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες καλαθοσφαίρισης, όπου τα Εκπαιδευτήρια Πάνου επικράτησαν στον τελικό του 2ου ΓΕΛ Βούλας με σκορ 48-80.


Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ήττες για μίνι και γυναικείο

Δύο ήττες για την ομάδα μας την περασμένη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του Άστρους. Αρχικά για το πρωτάθλημα μίνι η ομάδα μας έχασε από την Ολύμπια στο τέλος με 60-62, ενώ λίγο αργότερα το γυναικείο μας ηττήθηκε από το Κρανίδι με σκορ 25-43.





Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Το μπασκετικό Σαββατοκύριακο του Πήγασου

Δύο αγώνες δίνει η ομάδα μας αυτή την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του Άστρους "Χάρης και Νίκος Γρηγορόπουλος".

Στις 13.00 το τμημα μινι υποδέχεται την Ολύμπια Ναυπλίου ενώ αμέσως μετά το γυναικείο μας αγωνίζεται με το Κρανίδι στις 15.00