ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΟ Πήγασος Α.Ο Θυρέας ιδρύθηκε το έτος 1980 και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΚ Αργολιδοκορινθίας. Αποτελεί μια απο τις ιστορικότερες ομάδες της ένωσης αφού έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα απο οποιοδήποτε αντίπαλο επτά(7) τον αριθμό (1990,1991,1992,1993,1997,2002,2004). Μεγαλύτερο επιτευγμά της είναι οι συμμετοχές της στην Γ εθνική κατηγορία με καλυτερη θέση την 6η, την περίοδο 2005-06.

Φέτος ο σύλλογος αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑΚ με στόχο μια καλή θέση.

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Καλάθια Αγάπης και Αλληλεγγύης από τον Πήγασο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους(photos-videos)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πήγασος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Άστρους συνδιοργάνωσαν φιλικό αγώνα μπάσκετ με σκοπό να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα μοιραστούν σε ανθρώπους της περιοχής μας σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου  "Βοήθεια στο Σπίτι". 

Ο κόσμος αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια γεμίζοντας σχεδόν όλο το γήπεδο ενώ συγκεντρώθηκαν όπως και πέρυσι πολλά τρόφιμα.

Ανάμεσα στα επτάλεπτα του αγώνα αλλά και του ημιχρόνου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τις χορευτικές ικανότητες του τμήματος μοντέρνου χορού του Πολιτιστικού, τις χορευτικές ικανότητες των παικτών του Πηγασου σε παραδοσιακό χορό αλλά και διαγωνισμό τριπόντων.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος κ. Μαντάς μαζί με μέλη της δημοτικής αρχής στηρίζοντας με την παρουσία τους την προσπάθεια των δύο συλλόγων.

photos-videos: astros-kynourianews.gr και astrosnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου