ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Ο Πήγασος Α.Ο Θυρέας ιδρύθηκε το έτος 1980 και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΚ Αργολιδοκορινθίας. Αποτελεί μια απο τις ιστορικότερες ομάδες της ένωσης αφού έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα απο οποιοδήποτε αντίπαλο επτά(7) τον αριθμό (1990,1991,1992,1993,1997,2002,2004). Μεγαλύτερο επιτευγμά της είναι οι συμμετοχές της στην Γ εθνική κατηγορία με καλυτερη θέση την 6η, την περίοδο 2005-06.

Φέτος ο σύλλογος αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑΚ με στόχο μια καλή θέση.

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Τίμησε Τσατσουλή - Έπαιξαν φιλικό οι Ακαδημίες

Στα πλαίσια της άριστης  συνεργασίας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια οι ακαδημίες του Πήγασου φιλοξένησαν τις αντίστοιχες του Πελασγού Μεγαλόπολης το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του Άστρους. 

Με την ευκαιρία αυτή ο σύλλογός μας τίμησε τον προπονητή Γιώργο Τσατσουλή για την πολύτιμη προσφορά του στον Πήγασο. Ο κ. Τσατσουλής ανέδειξε πολλούς αθλητές στην ομάδα μας και ταυτόχρονα πανηγυρίσαμε πρωταθλήματα και ανόδους στην Γ Εθνική μαζί του.

Τέλος να ευχαριστήσουμε και την έτερη προπονήτρια του Πελασγού κ Γιωργία Μανιάτη που αποδέχτηκε ξανά την πρόσκληση μας για την διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού.













1 σχόλιο:

  1. Ένας από τους μεγαλύτερους και καλύτερους προπονητές που πέρασαν από τον Πήγασο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή