Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» Η Αθλητική Γιορτή της ακαδημίας μας

 Πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»

Η Αθλητική Γιορτή της ακαδημίας μας

08-04-2024



Στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», η ακαδημία μας, ως μέλος του προγράμματος, συνδιοργάνωσε την Κυριακή (07-04-2024) και περί ώρα 12:00’ στο Κλειστό Γυμναστήριο Άστρους, με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση αθλητικού περιεχομένου με την συμμετοχή των μικρών αθλητών μας.


Βασισμένοι στο σλόγκαν του προγράμματος των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ «Σήμερα αθλητές… αύριο καλύτεροι άνθρωποι», με διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο, οι μικροί αθλητές της ακαδημίας μας συμμετείχαν σε πλήθος από δραστηριότητες που προωθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο το ευ αγωνίζεσθαι, τον σεβασμό, την αφοσίωση και την ομαδικότητα. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι γονείς-κηδεμόνες των παιδιών συζήτησαν για θέματα διατροφής και ψυχολογίας με το διατροφολόγο- διαιτολόγο Μπερτζελέτο Δημήτριο και την ψυχολόγο Όλγα-Γιώτα Καραθανάση.


Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους του ΟΠΑΠ, την επόπτη του προγράμματος Βεργοπούλου Ανθή και τους γιατρούς 
Μπερτζελέτο Δημήτριο και Όλγα-Γιώτα Καραθανάση, για την συνεργασία, καθώς επίσης τους προπονητές της Ακαδημίας μας Κοψαύτη Γεώργιο και Μαυριά Κων/νο αλλά και όλα τα παιδιά και του γονείς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου